Gezocht: Stagiair digitale communicatie & marketing

Over Literatuur Vlaanderen 14 oktober 2024

Literatuur Vlaanderen heeft een interessante stageopdracht voor studenten met affiniteit voor social media management en digital marketing.

Jouw opdracht

Concreet zal je tijdens je stage de sociale media voor de literaire prijs 'de Boon' onder handen nemen en daarvoor de nodige socialemediakanalen en advertentieaccounts opzetten.

  1. Organic: Je maakt een haalbare contentplanning. Je creëert en plant waar mogelijk ook al de content in om de accounts een half jaar tot een jaar te voeden.
  2. Paid: Samen ontwikkelen we een advertentieplanning en bepalen we welke kanalen relevant zijn voor het doel dat we vooropstellen: van awareness tot conversie. Je wordt actief betrokken bij de social media campagne in het kader van een fundraising. Dit gaat over de opmaak, uitvoer en rapportage van een advertentieplan: in welke golven zullen we adverteren met welke content, voor welk budget, naar wie en wat is de return? 

Tijdens de stage werk je nauw samen met een communicatiemedewerker van Literatuur Vlaanderen die je stage begeleidt, maar krijg je zeker de ruimte om eigen ideeën aan te halen en uit te voeren. Samen gaan we voor een zo goed mogelijk resultaat.

Wie ben jij?

Je studeert communicatie of marketing en hebt interesse in digitale marketing en communicatie. Je hebt kennis en eventueel ervaring met social media (advertising) en je wil je hier verder in verdiepen. Je bent creatief en ondernemend.

Interesse?

We maken graag kennis. Stuur een mail naar lieselot@literatuurvlaanderen en vertel wat meer over jezelf: wat studeer je en waarom interesseert deze stage je? Ook een cv is zeker welkom.

Team Literatuur Vlaanderen: jouw collega's tijdens je stage

©

Bob Van Mol