EVENT - Liever Live (Antwerpen)

event 29 september 2024

Op 21 november kun je concrete vragen en uitdagingen voor je werkbeursaanvraag van 1 december bespreken met adviescommissieleden en medewerkers van Literatuur Vlaanderen.

Ben je een literaire maker met vijf of meer boekpublicaties of theaterteksten en denk je eraan om op 1 december een werkbeurs aan te vragen? Dan kun je bij ons terecht voor ondersteuning bij het schrijven van je aanvraag. Tijdens de gesprekken is het ook mogelijk om goede voorbeelden van werkplannen van andere auteurs in te kijken. Je kunt de werkplannen niet fotograferen of online consulteren. 

Let op: dit is een een-op-eengesprek, geen plenaire infosessie. 

Voor wie? Literaire makers met vijf of meer boekpublicaties of theaterteksten die op 1 december een werkbeursaanvraag willen indienen. 

Waar? Hotel Dumont (Van Noortstraat 20, 2018 Antwerpen), de werk- en ontmoetingsplek van Literatuur Vlaanderen. 

Wanneer? 

  • Voor de Liever Live-gesprekken op 21 november 2024 (14u tot 16u) kun je je inschrijven tot en met 14 november

Na je inschrijving krijg je een automatische bevestigingsmail. Een paar dagen voordien mag je een mail verwachten met het tijdslot voor het gesprek.   

Wat bereid je voor? 

We bereiden de gesprekken goed voor en we vragen aan jou om dat ook te doen: lees het reglement grondig door, noteer concrete vragen waarop je het antwoord niet terugvindt in het reglement of op onze website en zorg dat het duidelijk is voor jezelf en voor ons wat je wil opsteken uit het gesprek.  

Twijfel je of het nuttig is dat je komt? Neem gerust contact met ons op. De contactpersoon voor jouw genre vind je in het reglement en op de webpagina over de werkbeurzen